Ez lehet az erős fénytől?
Lehet, hogy kicsit hülyén fogalmaztam meg a kérdést, de mind1. Arról van szó, hogy reggel alapból kicsit fáradtabban keltem. (de ilyen szokott lenni, ilyenkor megiszok egy kávét és csak este vagyok álmos/fáradt) Most is így volt. Aztán elmentem suliba és mivel utolsó napok, egész nap kint ültünk az udvaron...végig árnyékba voltam. Majd indulás előtt odamentem a napra az egyik barátnőmhöz, mutatott pár képet..de a fotópapír ugye olyan, hogy visszavert róla a fény így mikor bementem csak foltokat láttam (mint mikor belenézek a vakuba) gondolta elmúlik. El is múlt, de azóta fáj a fejem, kicsit szédelegtem (bár az nem vészes) meg olyan fáradnak érzem a szemem és ha kimegyek az udvarra akkor csak hunyorgok, mintha idegesítene a fény. Mikor hazajöttem még a fejem is olyan álmosnak láttam. De ma kevesebb smink volt rajtam, mivel reggel késésbe voltam, szóval az lehet, hogy csak attól. Kb. 5 percig néztem azokat a képeket..Lehet attól? Mit tegyek, hogy elmúljon?
Ui: A napszúrás is eszembe jutott, de nem hiszem, mert azon az 5 percen kívül szinte nem is voltam napon.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!