Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » S. O. S! Túl sok teát ittam.9...

S. O. S! Túl sok teát ittam.9 teáskanál zöld teát és kb 5 filter earl greyt 7,5 gramot. Mit tegyek? Remegek, szúr a szívem 19f

Figyelt kérdés

Teljesen remegeknek a kezeim, lábaim, 11 óta ezt megittam vizsgafelkészülés miatt h. jobban "pörögjek" de már nagyon megijedek. Szúr a szívemnél 5 percekig szédülök, hányingerem van, a vérnyomásom szerintem extreme magas.

Van itthon nyugtató xanax bból vegyek esetleg be hátha használ???

2013. jún. 10. 15:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor ez nem volt olyan túl sok folyadék, a sok koffeinkárthatott meg, pihenj le és igyál tiszta vizet.
2013. jún. 10. 15:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Máskor vigyázz a zöld és fekete teával. Nekem már napi 2 csészével gondom van. A Xanax elég erős amit bevettél. Inkább citromfű teát igyál szükség szerinti mennyiségben. Ha pedig arra van szükséged, hogy "pörögj", akkor pár kocka 85 %-os csoki is megteszi.
2013. jún. 10. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!