S. O. S! Túl sok teát ittam.9 teáskanál zöld teát és kb 5 filter earl greyt 7,5 gramot. Mit tegyek? Remegek, szúr a szívem 19f
Teljesen remegeknek a kezeim, lábaim, 11 óta ezt megittam vizsgafelkészülés miatt h. jobban "pörögjek" de már nagyon megijedek. Szúr a szívemnél 5 percekig szédülök, hányingerem van, a vérnyomásom szerintem extreme magas.
Van itthon nyugtató xanax bból vegyek esetleg be hátha használ???
kiszámolom ez mennyi koffein. mondjuka zöld tea legyen 7x70 mg, a fekete pedig 6x70 megközelíthetőleg
490+420=700 cc. koffeint ittam meg!
Hogy a csudába lehetett ennyit meginni 11 óta? Nem hallottál még a vízmérgezésről?
Ennek mi köze a vízmérgezéshez?
Igyál meleg sós vizet, talán valamennyit még kihánysz belőle.
Egyél háztartási kekszet, zabpelyhet, és ha van otthon, széntablettát. Talán felszív valamit még belőle. Ha hánynod kel, hányj, az jót tesz.
Nekem ilyen nem teától, hanem erős fizikai megterheléstől+melegtől szokott lenni. De az időjárás is most nagyon betesz, kész katasztrófa, a mi frontok terén itt megy.. Állandóan aludna mindenki...
6-7 deci ből volt a zöld tea! és fél literból a fekete. Sok cukorral nem éreztem olyan ekserűnek!!!!!
Nem tudok aludni, eszek most zabpelyhet, széntabéletta nincs sajnos!!!!!
Hát remegek meg szorongok remélem lassan kiürül belőlem, olyan 1 órája ittam utolsó bögrét!!!!! fokozatosan kedztem rosszul lenni!!!
vettem be xanaxot nem tudom h. sokat e vagy nem de talán kevésbé vagyok feszült és kicsit "ellazított" asszem 0,5 mg-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!