Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » S. O. S! Túl sok teát ittam.9...

S. O. S! Túl sok teát ittam.9 teáskanál zöld teát és kb 5 filter earl greyt 7,5 gramot. Mit tegyek? Remegek, szúr a szívem 19f

Figyelt kérdés

Teljesen remegeknek a kezeim, lábaim, 11 óta ezt megittam vizsgafelkészülés miatt h. jobban "pörögjek" de már nagyon megijedek. Szúr a szívemnél 5 percekig szédülök, hányingerem van, a vérnyomásom szerintem extreme magas.

Van itthon nyugtató xanax bból vegyek esetleg be hátha használ???

2013. jún. 10. 15:03
1 2
 1/12 anonim válasza:
aludj egyet!
2013. jún. 10. 15:07
 2/12 A kérdező kommentje:

[link]

kiszámolom ez mennyi koffein. mondjuka zöld tea legyen 7x70 mg, a fekete pedig 6x70 megközelíthetőleg

490+420=700 cc. koffeint ittam meg!

2013. jún. 10. 15:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Isten ments nyugtatót bevenni! Igyál egy kis vizet (de ne sokat), feküdj le, lábat fel, lélegezz mélyeket, lazulj el és próbálj aludni! A telefon legyen melletted, hogy ha kell, tudj hívni valakit, ha nagyon rosszul vagy, tedd meg most!
2013. jún. 10. 15:09
 4/12 anonim ***** válasza:

Hogy a csudába lehetett ennyit meginni 11 óta? Nem hallottál még a vízmérgezésről?

[link]

2013. jún. 10. 15:09
 5/12 anonim ***** válasza:

Ennek mi köze a vízmérgezéshez?

Igyál meleg sós vizet, talán valamennyit még kihánysz belőle.

2013. jún. 10. 15:12
 6/12 anonim ***** válasza:

Egyél háztartási kekszet, zabpelyhet, és ha van otthon, széntablettát. Talán felszív valamit még belőle. Ha hánynod kel, hányj, az jót tesz.

Nekem ilyen nem teától, hanem erős fizikai megterheléstől+melegtől szokott lenni. De az időjárás is most nagyon betesz, kész katasztrófa, a mi frontok terén itt megy.. Állandóan aludna mindenki...

2013. jún. 10. 15:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Annyi köze van hozzá, hogy gondolom ehhez rengeteg folyadékot is kellett innia.
2013. jún. 10. 15:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Bizonyára nem a filtereket rágta el, hanem teát készített belőle, kérdés, hogy hány liter volt?
2013. jún. 10. 15:19
 9/12 A kérdező kommentje:

6-7 deci ből volt a zöld tea! és fél literból a fekete. Sok cukorral nem éreztem olyan ekserűnek!!!!!

Nem tudok aludni, eszek most zabpelyhet, széntabéletta nincs sajnos!!!!!

Hát remegek meg szorongok remélem lassan kiürül belőlem, olyan 1 órája ittam utolsó bögrét!!!!! fokozatosan kedztem rosszul lenni!!!

vettem be xanaxot nem tudom h. sokat e vagy nem de talán kevésbé vagyok feszült és kicsit "ellazított" asszem 0,5 mg-s

2013. jún. 10. 15:25
 10/12 anonim ***** válasza:
A vízmérgezés csak tiszta csapvíz esetében alakulhat ki, ásványvíz vagy tea formájában már nem.
2013. jún. 10. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!