Ez mégis hogy lehet?
Figyelt kérdés
Minden nap ez van. 6kor eszek utoljára de még 11kor is olyan teltségérzetem van hogy majdnem hányingerem is...most is rosszul vagyok..pedig 6kor ettem utoljára...:( Mibajom lehet...én idegességre gondolok de kitudja..minden este már előre izgulok a rosszulléttől, néha rendesen el is kezdek remegni...:( ugyanis rettegek a hányástól és minden este attólfélek hogy hányni fogok :( de este 6tól 11ig már hogy nem képes kiürülni a gyomor?? ezt nem értem h miért vagyok ilyen tele még mindig..2013. jún. 7. 22:30
1/6 anonim válasza:
És napközben ezt nem érzed étkezés után?
2/6 anonim válasza:
Teltségérzet? Talán valami bélrendszeri probléma vagy gyomorfekély lehet. Mindenképp menj vele orvoshoz, az ilyen nem játék!
3/6 A kérdező kommentje:
gyomorfekálynél fűjna a gyomrom is..ez nem jellemző..csak a minden esti teltségérzet, általána ha iszok egy csomó szódavizet attól idővel jobb lesz
2013. jún. 7. 23:10
4/6 A kérdező kommentje:
*fájna
2013. jún. 7. 23:11
5/6 anonim válasza:
A szódavízbe sok víz van, tehát savtúltegés is lehet. Érdemes próbálkozni a szódabikarbónával, de ha nem segít, akkor irány a doki.
6/6 anonim válasza:
Nyombél fekély esetén nem biztos,h fájdalmaid lennének. Nekem sem volt,viszont az étkezések után hányingerem volt. De ezt tudja okozni egy krónikus gyomornyálkahártya gyulladás is.
A zsíros-olajos ételek megnyújtják a gyomor ürülési idejét, ilyenkor mondjuk, hogy "megfeküdte a gyomrunkat". A halhús 2 órát, a tej és tojás 3 órát, a húsfélék (zsírtartalomtól függõen) 5-7 órát töltenek a gyomorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!