Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez mégis hogy lehet?

Ez mégis hogy lehet?

Figyelt kérdés
Minden nap ez van. 6kor eszek utoljára de még 11kor is olyan teltségérzetem van hogy majdnem hányingerem is...most is rosszul vagyok..pedig 6kor ettem utoljára...:( Mibajom lehet...én idegességre gondolok de kitudja..minden este már előre izgulok a rosszulléttől, néha rendesen el is kezdek remegni...:( ugyanis rettegek a hányástól és minden este attólfélek hogy hányni fogok :( de este 6tól 11ig már hogy nem képes kiürülni a gyomor?? ezt nem értem h miért vagyok ilyen tele még mindig..
2013. jún. 7. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
És napközben ezt nem érzed étkezés után?
2013. jún. 7. 23:00
 2/6 anonim válasza:
Teltségérzet? Talán valami bélrendszeri probléma vagy gyomorfekély lehet. Mindenképp menj vele orvoshoz, az ilyen nem játék!
2013. jún. 7. 23:01
 3/6 A kérdező kommentje:
gyomorfekálynél fűjna a gyomrom is..ez nem jellemző..csak a minden esti teltségérzet, általána ha iszok egy csomó szódavizet attól idővel jobb lesz
2013. jún. 7. 23:10
 4/6 A kérdező kommentje:
*fájna
2013. jún. 7. 23:11
 5/6 anonim válasza:
A szódavízbe sok víz van, tehát savtúltegés is lehet. Érdemes próbálkozni a szódabikarbónával, de ha nem segít, akkor irány a doki.
2013. jún. 7. 23:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyombél fekély esetén nem biztos,h fájdalmaid lennének. Nekem sem volt,viszont az étkezések után hányingerem volt. De ezt tudja okozni egy krónikus gyomornyálkahártya gyulladás is.

A zsíros-olajos ételek megnyújtják a gyomor ürülési idejét, ilyenkor mondjuk, hogy "megfeküdte a gyomrunkat". A halhús 2 órát, a tej és tojás 3 órát, a húsfélék (zsírtartalomtól függõen) 5-7 órát töltenek a gyomorban.

2013. jún. 7. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!