Fáj a kezem ha írok? (Nem tudtam, melyik kategóriába tegyem)
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, az a helyzet, hogy rengeteget fáj a csuklóm amúgy is, ráadásul ha írok akkor olyan görcsösen fogom a tollat, meg erősen szorítom, hogy az ujjaim is szétmennek tőle. Egyszerűen képtelen vagyok lazán fogni a tollat/ceruzát, annyira szorítom, hogy teljesen elfehéredik, és nagyon hamar elfárad a kezem, valamint kattog ropog.
Mit tehetnék ez ellen, nincs valakinek ötlete?
#(egyébként sokat írok #mert naplót is szoktam vezetni #meg verseket #írásokat stb #tehát "szokva vagyok" #és mégis...)
2013. jún. 6. 11:31
1/4 A kérdező kommentje:
Hú, véletlenül a kulcsszavakhoz írtam: (egyébként sokat írok, mert naplót is szoktam vezetni, meg verseket, írásokat stb, tehát "szokva vagyok", és mégis...)
2013. jún. 6. 11:34
2/4 anonim válasza:
A sok megerőltetéstől valószínűleg begyulladt az ínhüvelyed. Ha elmész dokihoz, megröntgenezik, és vagy adnak rá krémet, vagy begipszelik egy-két hétre, hogy mindenképpen pihentesd. Nem szabad elhanyagolni, mert ha súlyosra fordul, meg kell műteni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Folyton fáj, nem csak egy-két hónapja, bár időszakosan, szóval vannak jobb napjaim is. Néha viszont annyira elviselhetetlen, hgoy mozgatni sem tudom, és felkúszik a fájdalom a könyökömig. Elmentem vele orvoshoz, aki közölte, hogy fáslizzam be, és különben is ilyen fiatalon nem ropoghat/fájhat.... :/
2013. jún. 6. 18:28
4/4 anonim válasza:
Menj el másik dokihoz, mert valószínűleg tényleg ínhüvelygyulladásod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!