Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon kevés idejű normál...

Nagyon kevés idejű normál tempójú futás után nagyon "nyom" az oldalam. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Ez kb. egy kör. Nem tudom, mi ez, de nagyon rossz. Szóltam már a tesitanárnak is. Kissé túlsúlyos, és alacsony vagyok, de van egy sokkal kövérebb fiú az osztályban, és ő is jobban bírja, mint én. Azt mondják, hogy rosszul veszem a levegőt, de szerintem ez hülyeség, mert próbálam máshogy venni, de nem lett jobb, sőt inkább rosszabb. L/14
2009. okt. 8. 17:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem a léped az.Nem veszed jól a levegőt,így kevés oxigén jut a szervezetedbe,amit a lép azzal kompenzál,hogy a vörösvértesteket kondicionálni próbálja.

Ne csak tesiórán mozogj,hanem szabad idődben is ha teheted.Lassan kezd,és ritmusosan vegyél levegőt.

2009. okt. 8. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!