Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van az, hogy soha...

Miért van az, hogy soha semmihez nincs kedvem?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. Nem arról beszélek, hogy semmi nem érdekel. Érdekelnek az autók és a motorok szeretnék róluk tanulni, vettem már pár könyvet. De ez is csak ilyen 1-2 napos fellángolás volt, és csak nagyon ritkán kevés időre villan fel megint, de egyszerűen erőt nem tudok magamon venni, hogy kitartást produkáljak ez iránt. Iskolába is nagyon sokszor elkések, házit nem írok. Egyszerűen semmire nem vagyok nyitott, de még is bennem van a vágy, hogy de csinálnék valamit? Azt hiszem erre mondják, hogy nesze semmi fogd meg jól?

"A igen is tanulj hülye gyerek.." stb kijelentésekre nem vagyok kíváncsi, csak változtatni szeretnék és nem tudom, hogy induljak neki.

2013. jún. 4. 16:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Kezd el lassan a változást szerintem: először írj házit, aztán ha az már megy, akkor utána próbálj időben beérni suliba. Szét fog folyni az életed, próbáld összekapni magad. Hirtelen mindenen nem tudsz változtatni, ezért fokozatosan tedd. Valamihez meg csak van kedved, pl most is írtál ide kérdést, tehát a gépnél ülsz.. mit csinálsz a gépnél?
2013. jún. 4. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!