Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit lehet tenni a "nincs...

Mit lehet tenni a "nincs kedvem semmihez" állapottal?

Figyelt kérdés
Reggelente felkelek, és bőgni tudnék, hogy megint iskolába kell mennem. Pedig jó osztályom van, jó társaság, jól érzem magam velük. Ha nem írunk dolgozatot, akkor is ugyanez van, ha írunk, szintén. Ha du. hazaérek már tök jó a kedvem, de bemenni a suliba, de már csak a gondolata annak, hogy még 4 nap, mire megint hétvége, egyszerűen gyomoridegem van tőle. Fáradt vagyok. Hétvégéket a barátommal töltöm, semmi bulizás, csak pihi, filmet nézünk, összebújunk, alszunk, tehát még csak azt sem mondhatom, hogy nem pihenem ki magam.
2012. ápr. 23. 23:06
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem, hogy amúgy meg aludni nem tudok, pedig egy ideje már nem vagyok az a hajnali kettőig fentlevős, de most megint csak jár az agyam folyamatosan, és nem tudok aludni.
2012. ápr. 23. 23:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Amúgy minden rendben van otthon? Tanuláshoz nem tudom hogy állsz, hogy megy. Alvási problémát az is okozhat, hogy sokáig vagy fenn. Fáraszd le magad sporttal, testmozgással. Ha csak az agyad fáradt az nem jó. Kezdj el mozogni, igyál sok folyadékot (nem kóla és egyéb cukros üdítő), egyél rendesen, tanulj rendesen, és sokkal kiegyensúlyozottabb leszel mind testileg mind lelkileg. Nem fogyasztasz túl sok cukrot? Ja és ne maradj fenn későig, lefekvés előtt közvetlenül ne gépezz és ne nézz tévét.
2012. ápr. 24. 13:00
 3/7 A kérdező kommentje:

Itthon minden rendben, nyugalom van, minden szép és jó, legszívesebben ki sem mozdulnék soha többé.

A tanulás ugyanúgy megy, mint régebben, semmit nem változtak az eredményeim. Bár a tavalyihoz képest javultak.

Cukros üdítőket egyáltalán nem iszok, csak ásványvizet, sia csapvizet. Nem nagyon eszek édességet, napi 1 csoki, és ennyi kb. Néha egy-egy édesebb péksüti, de ez is ritka.

Hiába nem tévézek, nem gépezek, az alvás akkor sem megy. Néha órákig fekszem a teljes sötétségben, és jár az agyam. Baromi zavaró, mert tv mellett nem nagyon tudok aludni, a sötétben meg félek, így próbálok minél előbb elaludni, mielőtt megijeszteném saját magam.

2012. ápr. 24. 20:16
 4/7 A kérdező kommentje:
sima csapvizet*
2012. ápr. 24. 20:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hogy lefárasztod magad. Hány éves vagy, hogy még félsz a sötétben?
2012. ápr. 25. 08:23
 6/7 A kérdező kommentje:
18 vagyok, de kétlem, hogy ezt bármikor ki fogom nőni:)
2012. ápr. 26. 07:21
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem ez normális.(magamból kiindulva)

senki nem szivesen jár iskolába, inkább kényszerből.

meglátásom szerint.

2012. ápr. 28. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!