Egyfolytában szomjas vagyok, ez jelent valamit, vagy ne foglalkozzak vele? Részlet lent
Figyelt kérdés
A napi folyadékigényem kb a 2-3 szorosára nőtt. Ezelőtt nem voltam valami nagy ivó, naponta kb 1 liter folyadékot ittam. Mostanában meg már félóránként megyek poharat tölteni.
24L
2009. okt. 2. 19:36
11/11 A kérdező kommentje:
Na voltam orvosnál. a vércukrom rendben van, nem tökéletes, de rendben van.
Azt mondta a doktornő, hogy akinél megfázás van készülőben, az is hajlamos arra, hogy sokat igyon előtte.
Másik pedig, hogy megemlítettem neki, hogy mostanában nagyon sok citromlevet iszom, erre is azt mondta, hogy aki nincsen hozzászokva, annál kezdetekben szomjúságérzetet válthat ki.
2009. okt. 6. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!