Cigarettától hányinger?
Figyelt kérdés
Szóval nem vagyok bagós. Viszont mikor bulizok akkor elszívok "pár" szálat. Illetve tetemes mennyiséget inkább :d De csak olynakor. Hétköznapokban eszembe sem jutna rágyújtani . Viszont egy olyan berúgás óta amikor hányásig ittam na azóta hányingerem van a cigarettától, a szagától a füstjétől. Pedig nem a cigarettától hánytam be nyílván hanem a piától. Így nagyon rossz mert buliban sem tudom elengedni magam mert valaki rágyújt én rám meg rámjön a hányinger. Mit tehetnénk? Miért van ez? Ha nem iszok akkor is sokkal rosszabbul viselem a cigifüstöt mint azelőtt. Ki lehet ebből gyógyulni? :s (amúgy nem vagyok alkoholista, havonta egyszer csapnk egy bulit a haverokkal és annyi)2013. máj. 16. 20:40
1/4 anonim válasza:
nekem is hányingerem van a cigaretta füsttől meg fulladozok tőle ha valaki mellettem rágyújt :(
2/4 anonim válasza:
emlékszik az agyad, és mivel ritkán cigizel, hát azzal kapcsolta össze. Na és összedől a világ, ha többet nem gyújtasz rá?
Egyébként én "bagós" vagyok, de van olyan cigi, amitől én is hányok :D
3/4 A kérdező kommentje:
Nem dől össze na, csak olyankor jól esett :( :d
2013. máj. 16. 21:43
4/4 anonim válasza:
De azért még ne sírj, mert ezentúl nem esik jól :P Inkább örülj neki, én örülnék, ha hányingerem lenne ettől a sz*rtól nem pedig kívánnám :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!