Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi van velem? Betegesen...

Mi van velem? Betegesen rettegek a hányingertől, a hányástól és bármilyen betegségtől.

Figyelt kérdés
Rettegek a hányástól. 1éve elkaptam a hányásos vírust és azóta szinte minden este azon rettegek nehogy hányjak...és persze hogy minden este rosszul vagyok (most is ...lehet azért mert bebeszélem magamnak). Este 6 után már nemis eszek nehogy este rosszul legyek..néha sikerült bebeszélnem magamnak és suliba is rámjött a hányinger, meg a buszon is..Beleremegek hogy mivan ha hánynék, tuti nem segítene senki rajtam meg ciki lenne, stb.. Esténként meg...ha nincs a gyomromba semmi is fáj, hányingerfajta érzésem van, gyakran elfog a remegés, stb.. Emellett betegesen rettegek bármiféle betegségtől...ha fáj a fejem már rögtön agydaganatra gondolok, néha ugy bemesélem magamnak hogy izzadok, stb...ha a hasam fáj meg rögtön vakbélre gyanakszok...meg hogy mivan ha éjszaka lenne vmi bajom és bekéne menni a kórházba meg ilyenekre gondolok..hogyan lehetne leküzdeni ezeket a beteges félelmeket ezektől a dolgoktól?:(:'(
2013. máj. 13. 21:50
1 2
 11/12 anonim válasza:

régebben én is féltem ,de mondjuk ha nem vagyok egyedül vagy csak simán a tv be van kapcsolva közbe akkor nem para :D

és a részegen hányás tényleg enyhíthet a félelmeden :)

2013. júl. 19. 17:21
 12/12 A kérdező kommentje:
á kivan zárva sose voltam még részeg és nemis tervezem
2013. júl. 19. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!