Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Folyton izzadok a hónaljamon....

Folyton izzadok a hónaljamon. Minden felsőm iszonyúan büdös lesz, miután néhányszor felveszem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mit lehet tenni az izzadás ellen? ez valami betegség?

És nem tudom kimosni a szagot a ruhákból, miután megszáradnak, büdösek maradnak. erre van valami ötletetek?

2009. szept. 30. 20:33
1 2
 11/12 coast válasza:

Lehetséges, hogy ez pszichoszomatikus dolog, abból kiindulva, hogy csak idegen emberek között izzadsz így.

Illetve lehet hormonális probléma is, javasolnám, hogy azért kérdezz meg egy orvost.

Sok opció okozhatja ezt, akár még az étkezés is. Én mondjuk a gyógynövények hatásában hiszek, ha gondolod ezt is kipróbálhatod.

2015. jún. 8. 13:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is ebben szenvedek, de csak akkor ha utcára megyek és emberek közé, itthon nincs bajom. :/
2016. márc. 12. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!