Miért fáj enyire a fejem? Mit csináljak ha már a gyogyszer sem hat?
Mennyire? :)
Tényleg nagy valószínűséggel migréned van (nekem sokszor van migrénem, jól ismerem). Sok folyadék, pihenés, sötét szoba, vizes ruha a tartóra és/vagy a homlokra, halántékra. Ne egyél több gyógyszert, ha már eddig ettől és egyik sem hatott. (A háziorvos talán még Szlovákiában is ismer kifejezetten migrénre való gyógyszert. Azt érdemes kérni.)
Lehet, hogy front van, lehet, hogy menzesz előtt vagy közvetlenül, lehet, hogy sok KV-t ittál (vízhajtó hatása van és van, akinél migrént okoz, csakúgy, mint a csokoládé), lehet, hogy leesett a vérnyomásod. Lehet, hogy nagyon stresszes vagy, lehet, hogy meghúztad alvás közben a nyakizmodat. Sok-sok oka lehet, és sok esetben nincs is oka vagy nem egy, hanem több kombinációja.
Vietnami balzsammal szoktam bekenni a halántékom. Olyan kámforos szaga van, ha ismered.
Migrént (tudom, szörnyű) sok dolog kiválthatja, melegben főleg a folyadék hiány. Nem alkohol.
Okozhatja például a sajt, vörös bor, csokoládé.
Jobbulást!
Ne felejtsd el megemlíteni! :)
Lehet, a szemeddel is baj, vagy bármi okozhatja.
Egy kivizsgálás eldönti a kérdést. Sajnos ez nem olyan mint a nátha, hogy elmúlik magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!