Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fáj enyire a fejem? Mit...

Miért fáj enyire a fejem? Mit csináljak ha már a gyogyszer sem hat?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj a fejem, már a szemem is. Mindíg csak a jobb fele fáj de nagyon. :/ Mit csináljak már több fájdalomcsillapítót próbáltam.
2013. máj. 9. 17:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Melegben én is így vagyok sajnos...illetve valószínűleg megerőltetted a szemed is, éjjel fenn levés, monitor, akármi. Napszemüveg, kalap fontos. Advil forte használ.
2013. máj. 9. 17:54
 2/13 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz, mert lehet komoly bajod is. ne a fájdalmat csillapítsad, hanem derítsék ki mitől fáj a fejed Oka biztosan van.
2013. máj. 9. 17:56
 3/13 anonim ***** válasza:
igyál sok-sok folyadékot és egyél a (folyadékon nem energiaitalra gondoltam)!És ha az sem hat menj el az orvoshoz.
2013. máj. 9. 17:56
 4/13 A kérdező kommentje:
Szlovákiában olyat nem lehet venni :( Legalábbis én még sosem láttam, de lehet tévedek majd körülnézek. Azért köszi a tippet :)
2013. máj. 9. 17:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a leírásod alapján migréned van. Nagyon sok dolog kiválthatja. Próbálj sötét szobában lefeküdni, és vizes ruhát tegyél a homlokodra meg a halántékodra.
2013. máj. 9. 19:16
 6/13 anonim ***** válasza:

Mennyire? :)

Tényleg nagy valószínűséggel migréned van (nekem sokszor van migrénem, jól ismerem). Sok folyadék, pihenés, sötét szoba, vizes ruha a tartóra és/vagy a homlokra, halántékra. Ne egyél több gyógyszert, ha már eddig ettől és egyik sem hatott. (A háziorvos talán még Szlovákiában is ismer kifejezetten migrénre való gyógyszert. Azt érdemes kérni.)

Lehet, hogy front van, lehet, hogy menzesz előtt vagy közvetlenül, lehet, hogy sok KV-t ittál (vízhajtó hatása van és van, akinél migrént okoz, csakúgy, mint a csokoládé), lehet, hogy leesett a vérnyomásod. Lehet, hogy nagyon stresszes vagy, lehet, hogy meghúztad alvás közben a nyakizmodat. Sok-sok oka lehet, és sok esetben nincs is oka vagy nem egy, hanem több kombinációja.

2013. máj. 9. 20:19
 7/13 anonim ***** válasza:

Vietnami balzsammal szoktam bekenni a halántékom. Olyan kámforos szaga van, ha ismered.

Migrént (tudom, szörnyű) sok dolog kiválthatja, melegben főleg a folyadék hiány. Nem alkohol.

Okozhatja például a sajt, vörös bor, csokoládé.

Jobbulást!

2013. máj. 9. 20:31
 8/13 A kérdező kommentje:
Megiszok napi 1,5liter folyadékot de ezt is már úgy erőszakolom magamba többet nem vagyok képes:) Kávét nem iszok utálom, szerintem nagyon rossz íze van :) A vietnámi balzsamot nem ismerem nem hallottam még róla. Bort sem iszok, szép is lenne 17évesen este leülnék tv elé és iszogatnák (alkoholt). Úgyil el kell mennem háziorvoshoz majd lehet megemlíttem neki ha eszembe jut :)
2013. máj. 9. 20:50
 9/13 anonim ***** válasza:

Ne felejtsd el megemlíteni! :)

Lehet, a szemeddel is baj, vagy bármi okozhatja.

Egy kivizsgálás eldönti a kérdést. Sajnos ez nem olyan mint a nátha, hogy elmúlik magától.

2013. máj. 9. 20:59
 10/13 anonim ***** válasza:
A vietnámi balzsam tényleg nagyon jó.
2013. máj. 9. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!