Két napja fáj a nyakam, de csak ásításnál, illetve hátrahajtott fejnél, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Sziasztok . Tavaly decemberben volt egy mandulagyulladásom, de kaptam rá antibiotikumot . Ezzel hálistennek el is múlt . Kb három hónapja viszont elkezdett fájni a torkom, és megdagadt jobboldalon az egyik nyirokcsomóm . Kb fél centi, nem fáj, nem növekszik, nincs vele bajom . Tegnap reggel óta viszont fáj a nyakam. Nem a torkom, hanem szerintem az izom,mert ha jól veszem észre csak akkor fáj, amikor megfeszül a nyakamban az izom . Főleg ásításnál, vagy akkor, amikor hátrahajtott fejjel nyelek egyet . Mi lehet erre a magyarázat ? Mitől fájhat csak ilyenkor a nyakam ? Kicsit pánikolós vagyok, remélem nem gégerák, vagy szájüregi rák, vagy pajzsmirigy daganat . HA valaki tud rá választ, hálás lennék, ha leírná . Előre is köszönöm . :) 24F2013. máj. 6. 06:43
1/1 anonim válasza:
Szia!
Kipróbálhatnál rá házi praktikákat, lehet csak meghúzódott vagy hideg érte. Próbáld minél kevesebbet erőltetni és melegen tartani, körbetekerni. Ha több napig/hétig kihúzódik akkor pedig irány az orvos ő pár nap alatt helyredob (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!