Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit lehet tenni, ha 20 évesen...

Mit lehet tenni, ha 20 évesen romokban az egészségem, de a háziorvos csak röhög rajtam?

Figyelt kérdés
Nem tudok váltani, mert a körzetünkben egyetlen egy másik háziorvos van, de ő még a mostaninál is katasztrofálisabb (tőle jöttem át a mostanihoz). De a mostani szó szerint KINEVET, nem foglalkozik velem, pedig minden nap rosszul vagyok, és nem tudom mi bajom lehet. Az orvosok egyszerűen leszarnak, komolyan kezdem azt hinni, hogy abban érdekeltek, hogy aki minimális kezelésre is szorulna az inkább patkoljon el, minthogy vigye állambácsi pénzét
2013. máj. 4. 22:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
de már más lehetőség nincs. Elég kis helységben lakok, és már így is a másik lehetőségnél vagyok, mert az első az még arra se volt képes, hogy megnyomkodja a hasam, mikor fájt, hanem velem nyomkodtatta meg.... :D Szóval egyik jobb, mint a másik
2013. máj. 4. 22:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Egyébként gégészeten voltam, audiológián is ott semmit nem találtak
2013. máj. 4. 22:55
 13/14 anonim válasza:

A tüneteid lehetnek neurológiai eredetűek is (idegrendszeri probléma), de lehetnek pszichések is (stressz, pánik, stb.)

Ha egyik orvos sem utal be, és te mindenképp ki szeretnéd vizsgáltatni magadat, akkor érdemes egy távolabbi orvost választanod. Persze, nyilván nem könnyű az utazás, meg minden.

De az egészség a fő!

Javasolt még a tünetek némi eltúlzása is - mert különben tényleg nem nagyon foglalkoznak az emberrel (ez egy idős, bölcs néni ismerősöm tanácsa)

:)

2013. máj. 5. 01:03
 14/14 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszod!!

(Egyébként biztos nem pszichés eredetűek, semmi stressz nem ér, nem pánikolok, abszolút nyugodt környezetben vagyok :)

2013. máj. 5. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!