Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet még valaha szép a bőröm?

Lehet még valaha szép a bőröm?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok és pattanás után maradt foltokkal van tele az arcom, és néhol tágak a pórusaim, a böröm nagyon zsíros. Rendbe lehet ezt hozni valahogy ?

2013. máj. 3. 22:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Persze, rendbe. De szerintem menj el kozmetikushoz egy-másfél havonta egyszer, nemedtől függetlenül. Nem ciki akkor sem ha srác vagy. :) Rengeteget segít a rendszeres arckezelés.
2013. máj. 3. 22:32
 2/13 anonim ***** válasza:
Dr Kitzinger - Fruit+c nevű krémet ajánlom, napra nem szabad menni vele. Új hámréteget képez a régi, csúnya helyén, elég savas krém. -Egy égési sérültekkel foglalkozó plasztikai sebész fejlesztette ki a bőr regenerálására. A rendszeres arcradírozás is segíthet.
2013. máj. 3. 22:45
 3/13 A kérdező kommentje:

köszönöm Nektek :)

Ezt az krémet próbáltad? :)mert ha nem bírná a bőröm nagy pénzkidobás lenne

utánanéztem iszonyú drága :(de ha tudnám hogy helyrehozná a bőröm valahogy összekaparnám még ha hónapokba is telik .

2013. máj. 4. 18:54
 4/13 anonim ***** válasza:
stzerintem ronda marad a bőröd, és 1 pasinak se fogsz kelleni ilyen ragyás zsíros bőrrel!
2013. máj. 5. 19:50
 5/13 A kérdező kommentje:
kac kac ,van vőlegényem ;) :)
2013. máj. 5. 20:12
 6/13 anonim ***** válasza:
akkor remélem majd kidob a pics@ba! Bánni fogja a napot amikor elvett
2013. máj. 5. 20:15
 7/13 A kérdező kommentje:
haha:) akkor fogok egy másik pasit abból sosem volt hiány,de nem ez volt a kérdés,csak a bőrömön szeretnék javítani
2013. máj. 6. 13:12
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem segített a krém. A Marionnaud parfümériában próbálj meg pár db mintát kérni. Én először onnan kaptam, majd úgy jött a rendes krém.
2013. máj. 6. 15:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Ill. még azzal is tudsz segíteni, hogy nagyon sok folyadékot iszol, nem eszel zsíros ételeket, mogyorót, ilyesmiket. Minden reggel és este tonikkal le kell mosni, a szappant, tusfürdőt felejtsd el. A kitzingert pedig éjszakára kell felkenni.
2013. máj. 6. 15:51
 10/13 anonim ***** válasza:
És még eszembe jutott valami: gyógyszertárban kérdezd meg, hogy legalább 7% gyümölcssav tartalmú krémet tudnak-e keverni neked. Ha igen, olcsóbban is megúszhatod.
2013. máj. 6. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!