Ezek a tünetek összefügghetnek?
Figyelt kérdés
Tehát: torokfájás, és lejjebb, a nyak környékén is szúró érzést érzek(nyelőcső), fáj a mellkasom(de az is lehet, hogy a tüdőm), folyamatosan olyan, mintha valami gombóc lenne a torkomban. Ja és fáj a hátam is.2013. máj. 2. 17:30
1/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom számít-e, hogy 1 hete ittam egy sört, megittam egy fél deci unicumot és elszívtam 2 szál kék Dunhillt. Nagyon félek, hogy valami gége vagy nyelőcsőrákom van.(18/f)
2013. máj. 2. 17:32
2/3 anonim válasza:
Ez refluxra hasonlít inkább (nekem minden bajom van tőle, hasonlóak, mint amit leírtál, pedig gyógyszert is szedek ellene) plusz lehet egy kis felső légúti fertőzésed is, de ha nagyon aggaszt, akkor szokásos szöveg: a doki majd megmondja:)
3/3 anonim válasza:
nekem egy-egy durva buli után hasonlóak a tüneteim. van mikor napokig vagy akár egy hétig is eltart. na mondjuk jóval több cigitől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!