Rosszullétek a melegtől?
Sziasztok! Az lenne a problémám (kértem a körzetimtől időpontot, holnapra, de nem vagyok jól), hogy amióta várandós voltam, olyan szinten megvisel a 28-30fok is, hogy ájulás határán állok. Hiába vagyok nyáriasan öltözve, izzadok, szédelgek. Vérnyomásom normális, de még este is nyomott, alig bírok mozdulni-állapot van, reggel felkelek, már a délelőtti séta is kikészít (mielőtt a súlyomra gondolnátok, 170cm vagyok és 57 kg), fájdogál a fejem, rossz a kedvem ez miatt, egyszerűen koncentrálni sem tudok, vagyis jól lerobbantam így 28 évesen valamitől.
Nem panaszkodni akartam, csak gondoltam, megkérdezem, volt-e valaki már ilyen helyzetben, vagy voltatok-e ezzel orvosnál (gyanítom, holnap körbe fog röhögni az orvosom), mert tényleg nem vagyok a helyzet magaslatán. Vitaminokat szedek, 2évesem mellett tudok pihentetően aludni éjszaka, de amíg nem jött a meleg, pörögtem, el tudtam végezni a mindennapi teendőket, és az a baj, hogy a vizsgaidőszak is a nyakamon, dekoncentrációm miatt ezeket sem szeretném elbukni, télen mindig minden könnyen megy. Nem beszélem be magamnak és nagyon félek előre az igazán meleg nyártól. :( Mi lehet velem?
Mennyi folyadékot iszol?
Eszel rendesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!