Miért van? Ez normális?
Gondolom, azért ez eléggé általános probléma, de mégsem tudom, hogy miért van és kíváncsi lennék rá.
Szóval például délután 3-kor lefekszik egy kis szunyára, mondjuk hatkor felkelek és fáradtabb állapotban, mielőtt lefeküdtem.
Miért nem kipihenten ébredtem és miért fáradtabban?
Ennek nem pont hogy fordítva ellene lennie?
A pihenési idő senkinél sem egységes. Nem tudni, hogy Kinek, mikor éppen milyen sejt szinten a kimerültségi szintje. Ez mindig változó. Egyébként nagymértékben függ attól, hogy előtte étkezett e az illető, milyen az alvás illetve a környezet minősége, valamint attól is, hogy az alvás mely fázisait sikerül elérnie. Egy felületes alvás, az minden esetben elégtelen, még 10 óra időtartam alatt is. Ez az alvás 4 fázisával is magyarázható. Ha mondjuk nem éred el a mély alvás fázisait (3-4) fáradtan fogsz ébredni, egy teljes alvási ciklus megzavarása (mondjuk ébredéssel) sajnos ezt eredményezi.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!