Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez normális és elmúlik?

Ez normális és elmúlik?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és mostanában eléggé depressziós, zavarodott vagyok, vagy hogy is mondjam. Szóval nem szeretek emberekkel lenni, beszélgetni, de mindig is kicsit introvertált voltam, de mostanában remeg a kezem és tényleg rosszul érzem magam,ideges, szomorú vagyok, lehet, hogy azért is mert kicsit magányos vagyok, nem is volt még barátom, de ez el fog múlni? vagyis csak a kamaszévek, hormonok miatt van, vagy lehet, hogy van valami kiváltó oka? :/
2013. ápr. 20. 13:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Csak te tudhatod, hogy van-e oka. Ha történt veled mostanában valami rossz, megrázó, vagy épp stresszes dolog, simán okozhat ilyesmit. Ebben az esetben beszélgess róla valakivel, vagy írd ki magadból, hogy könnyíts az érzéseiden. Ha nem, akkor próbálj meg kicsit nyitni az emberek felé. Légy többet a barátaiddal, vagy ha nincsenek, igyekezz megismerni új embereket, hidd el, a közös élmények fel fognak dobni. Azonkívül csináld azt, amiben örömödet leled, vagy keress egy új hobbit! Ez bármi lehet, pl. fotózás, olvasás, rajzolás, zenélés, főzés, stb., a lényeg, hogy lefoglaljon és élvezd! A sport is szuper, mert levezeti a feszültséget és jobb kedvre derít! Egyébként én is voltam depressziós, és sikerült kimásznom a gödörből, szóval fel a fejjel!:)
2013. ápr. 21. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!