Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fáradt vagyok szédülök fáj a...

Fáradt vagyok szédülök fáj a fejem mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Már kb2-3 hónapja szenvedek a szédüléstől fejfájástól és állandóan aludnék.Fizikailag és szellemileg is rosszul vagyok. Orvos vérvételre küldött de az még 1 hónap. És most érettségi is jó nem?

2013. ápr. 29. 18:21
 1/6 A kérdező kommentje:
vérnyomás 125-130. Rendszeresen futok hosszabb távokat bár most az sem sajna.
2013. ápr. 29. 18:23
 2/6 Miklós G. ***** válasza:

Lehet a vérnyomásoddal probléma, az alacsony vérnyomás hasonló tüneteket eredményez. Lehet még vashiány, vagy alacsonyabb glükózszint. Ez mind okozhatja a tüneteidet. De akár egyszerű oxigénhiány vagy elégtelen alvás is.

Üdv!

2013. ápr. 29. 18:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Vérnyomás tuti nem alacsony nagyon ritkán megy 120 alá.

Vashiány, b12 hiány elképzelhető. Most elkezdtem béres cseppet szedni meg multi vitamint nem zavar majd bele a vérképbe?

2013. ápr. 29. 18:26
 4/6 Miklós G. ***** válasza:

Nem. Amin változtathatna nagy mennyiség esetén az a vas. De nem hiszem, hogy a Béres-csepp bármit befolyásolna. A multivitaminok hatóanyagainak nagy része pedig a szervezetből. Ami nem azok konkrétan nagyrészt a nyomelemek, vas, szelén, cink stb. ezeket a májad elraktározza, aztán fehérjeképzéskor használja fel. Teljesen hatékonyan csinálod, a vas mellé még nyomass némi C-vitamint. De ezt akkor lenne jó elkezdeni, ha bebizonyosodott a vashiány. Aztán mehet a vas, folsav, B12 emeltebb adagban. De a multivitaminnal addig sem ártasz, és a Béres-cseppel sem.

Üdv!

2013. ápr. 29. 18:56
 5/6 Miklós G. ***** válasza:
Ürül a szervezetből*
2013. ápr. 29. 18:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a meleg... én is ugyan így érzem magam:/
2013. ápr. 30. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!