Hogyan gyógyuljak meg hétfőre?
Figyelt kérdés
Tegnap elég rosszul voltam,folyt az orrom de azt hittem allergia és mára elmúlik..De nem,sőt most reggel úgy keltem fel hogy orrom/fülem be van dugulva, a torkom nagyon kapar és a fejem is fáj meg amúgy is olyan gyengének érzem magam:( Mértem lázat hőemelkedésem van (37,4). Mit csináljak hogy hétfőre meggyógyuljak vagy legalább jobb legyen és ne rosszabb? Jövőhéten annyi minden lesz és nem akarok egy hetet itthon ülni és nem menni suliba..14/L2013. ápr. 27. 11:27
1/2 anonim válasza:
Sok fekvés, sok folyadék, lehetőleg tea, azon belül hársfa vagy kamilla a legjobb. Nagy dózisú C-vitamin.
2/2 anonim válasza:
Maximális tiszteletet érdemelsz, hogy nem akarsz hiányozni a suliból, de tedd azt amit az első válaszoló írt! :) Gyógyulj meg minél hamarabb és nagyon vigyázz Magadra! :) Minden jót Neked!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!