Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan lehet nagyon megnövelni...

Hogyan lehet nagyon megnövelni az endorfin, adrenalin és a dopamin szintemet?

Figyelt kérdés
drog nélküli úton, módon.

2013. ápr. 21. 12:44
 1/6 anonim ***** válasza:
A szervezet elegendő mennyiséget termel. Miért akarná ezt ön növelni!? Pszichológiával foglalkozom, tehát ha mentális problémája van és itt a drogokat is említi, akkor én szívesen segítek önnek priviben.
2013. ápr. 21. 13:06
 2/6 A kérdező kommentje:

Nagyon rendes koszonom, de semmi bajom. itt más a helyzet. én rendszeresen sportolok heti 5 napot. Tobb év alatt rakattantam, hogy sport kozben megindul az edorfin termelésem. es nagyon jó érzés. erre szoktam rá. a drogot azért írtam, hogy ne írjanak olyat, hogy attol jobb stb... soha nem használtam es soha nem is fogok. elvégre sport ember vagyok.

legális uton szeretnék tobbet. ennyi a történet.

2013. ápr. 21. 13:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Önvagdosás. De ezt nem ajánlanám, mert majdnem olyan, mint a drog. De ha valami, hát az szabadít fel endorfint. De ki ne próbálja, mert elléggé egy ördögi kör, pont mint a kábszer, egyre több és több, a végéig, ameddig úgy be nem pörög valami, hogy kinyírja magát.

Normális úton-módon nem tudom.

2013. jún. 11. 21:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Az a baj vele, hogy csak drogba van meg ha szerelmes az ember. Hát ebből egyik költégesebb mint a másik. Tiszta dopamint nem lehet bejuttatni a véráramba vagy ilyenek?
2013. jún. 15. 20:57
 5/6 ●●●● válasza:
Fenilalanin vagy tirozin aminosavakkal. Nem drogok, hanem aminosavak (fehérje alkotóeleme). Táplálékkiegészítőként kapható. Nekem nagyon bevált.
2014. márc. 21. 22:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Én mindig addig futok, ameddig csak bírok! =)))

Nagyon jó érzés!

2020. nov. 21. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!