Milyen adrenalin függőnek lenni? Jó érzést ad az a plusz löket?
tudom hogy milyen hatása van az adrenalinnak az emberi szervezetre,már én is átéltem(mint mindenki). elsősorban arra lennék kíváncsi,hogy ha valaki önszántából jut el a felfokozott állapotig,pl bázisugró,akkor ő tényleg úgy érzi magát,mint ha drogozott volna?
ha már itt tartunk:hogyan érhetem el,hogy komoly adrenalin löketet kapjak?ezt azért kérdezem,mert nem vagyok valami pörgős,bátor ember,nem sportolok és nincs túl sok pénzem... ötletek?
a válaszokat előre is köszönöm!
Egy olcsó módja, amihez kell rendes képzelőerő, az az, hogy elképzeled, hogy betörők vannak a lakásban, és ha nem vered meg őket, akkor a húgodat megerőszakolják.
Vagy ilyesmi, bocs a hülye példáért.
En peldual elkezdtem futni, es eljutottam par honap alatt egy olyan szintre, hogy lefutok kb. 5-8 km, es sokszor elofordul, hogy elonti a testem az adrenalin es futas kozben elkezdek sprintelni es kozben vigyorgok mint a vadalma :)
Neha elmegyek videkre, van egy hosszu egyenes, jol belathato szakasz, ketoldalt csak termofoldek (zero gyalogos) es nyomok egy padlogazt! Az is ugyanezt a hatast eri el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!