Ha a pajzsmirigy tunetei kozul egy sem igaz ram, attol meg lehet alalul vagy tulmukodesem?
Szultem lassan 2 eve, de meg nem vizsgaltattam ki magam. Merem a homet minden reggel es sok azt mondjak, hogy pajzsmirigy problemam lehet.
Elolvastam a tuneteket tobb oldalon is, de egyik sem igaz ram.
Ettol fuggetlenul lehet megis gond vele?
Milyen beutalot kell kerni ra? Mit kell mondani az orvosnak?
Haziorvostol eleg lesz? A nogyogyaszom (akiben bizom) tobbszaz km-re van tolunk.
Kedves első válaszoló, egyáltalán nem elég, ha csak a TSH szintet nézik meg! Sokszor a vérvételi adatokon nem látszik semmi, mégis van probléma a pajzsmiriggyel.
Háziorvos adhat beutalót endokrinológiára, azon belül is pajzsmirigy szakrendelésre.
Bizony,h nem küldi rögtön endokrinológiára. A szakorvosi beutalásnak is vannak szabályai. És ha se tünetekben,se labor eredményekben nem merül fel pajzsmirigy probléma elhajtják hiába van beutalója valakinek. Van olyan,h felhívják a háziorvost,h feleslegesen,kivizsgálás nélkül ne küldözgessen beteget.Tapasztaltam.
Úgyhogy először háziorvoshoz kell menni,Ő megcsinálja,amit kelllabor,UH).
Oke. Es akkor a haziorvosomnak mit mondjak?
Teljes kivizsgalast kerek? Ebben benne van a ths is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!