Már több, mint egy hete nem nagyvécéztem. Van valakinek ötlete?
Segítsetek, mert megőrülök.
22/l
A 2. megoldás baromira nem higiénikus.
Darmpflege segíthet. (a kerek dobozos szerintem az, egy ismerősöm szedte hasonló bajokra)
Vagy szerintem ha a Lepicolt vagy a Mucofalkot kipróbálod, lehet, hogy jó lesz! (rostkészítmények, Lepicolban probiotikum is van) Ezzel kezdd szerintem.
Ricinus olaj.
Hosszú távon a rendszeres levesezés és testmozgás segít bár írtad,hogy eszel levest.Akkor tényleg belgyógyász.Bár én is abban a cipőben járok amiben Te,lassú az anyagcserém.
danone activia natúr joghurt. na nekem ettől mindig wcre kell mennem.
amúgy a 46 kilo az sztem kevés neked. lassú anyagcserével nemnagyon lehetnél 46 kiló. sztem vmi bajod van, ez tuti biztos.
"A SZERINTEM valami bajod van" és az "ez tuti biztos" nem igazán függ össze, de köszi a tanácsot, tényleg el kell mennem orvoshoz, és az biztosabb lesz.
Amúgy jelentem, voltam vécén:) másfél hét után, a lekvár után, tehát általam igazolva van:) Igaz, hogy még mindig televagyok, elég szr ügy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!