Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Már több, mint egy hete nem...

Már több, mint egy hete nem nagyvécéztem. Van valakinek ötlete?

Figyelt kérdés

Segítsetek, mert megőrülök.

22/l

2009. szept. 23. 10:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%

A 2. megoldás baromira nem higiénikus.

Darmpflege segíthet. (a kerek dobozos szerintem az, egy ismerősöm szedte hasonló bajokra)

Vagy szerintem ha a Lepicolt vagy a Mucofalkot kipróbálod, lehet, hogy jó lesz! (rostkészítmények, Lepicolban probiotikum is van) Ezzel kezdd szerintem.

2009. szept. 23. 11:21
 12/21 A kérdező kommentje:
Ja és várok további tippeket, hátha beválik:)
2009. szept. 23. 11:23
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nos, ha hosszútávra szeretnél megoldást, akkor irány a háziorvos, vagy a belgyógyász.:)
2009. szept. 23. 11:25
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen belgyógyász, érdemes megvizsgáltatnod magad, de addig is gyors segítségnek meg amiket írtunk.
2009. szept. 23. 11:33
 15/21 A kérdező kommentje:
A "beöntéses" hozzászólót ne pontozzátok le légyszi. Igen, nem higiénikus, de a kórházakban még mindig alkalmazzák, sztem csak segíteni akart.
2009. szept. 23. 11:38
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ricinus olaj.

Hosszú távon a rendszeres levesezés és testmozgás segít bár írtad,hogy eszel levest.Akkor tényleg belgyógyász.Bár én is abban a cipőben járok amiben Te,lassú az anyagcserém.

2009. szept. 23. 11:47
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
S o s megoldás lehet a Guttalax esti fogyasztása ami nálunk bevált. Az is segíthet hosszú távon ha zabkorpát teszel a tejtermékekbe vagy más ételekbe .
2009. szept. 23. 12:02
 18/21 anonim válasza:
100%
Hunyadi keserűvíz, hígítva idd, 1:1 arányban(2dl sós víz,2dl csapvízzel), borzasztó az íze, húzóra kell inni,de nekem 15 éve tartó székrekedési problémát oldott meg, 1 évig ittam, a tehességem alatt és után is, azóta utifűmaghéj örleményt iszok minden reggel,ami természetes rostos szer, a bélmozgást segíti elő.
2009. szept. 23. 12:36
 19/21 anonim ***** válasza:
53%

danone activia natúr joghurt. na nekem ettől mindig wcre kell mennem.

amúgy a 46 kilo az sztem kevés neked. lassú anyagcserével nemnagyon lehetnél 46 kiló. sztem vmi bajod van, ez tuti biztos.

2009. szept. 23. 13:32
 20/21 A kérdező kommentje:

"A SZERINTEM valami bajod van" és az "ez tuti biztos" nem igazán függ össze, de köszi a tanácsot, tényleg el kell mennem orvoshoz, és az biztosabb lesz.

Amúgy jelentem, voltam vécén:) másfél hét után, a lekvár után, tehát általam igazolva van:) Igaz, hogy még mindig televagyok, elég szr ügy:)

2009. szept. 23. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!