Bal kar zsibbadása - miért?
Figyelt kérdés
Ma reggel mikor felkeltem éreztem hogy zsibbad az egész bal karom + a vállam felül.
Annyira nem volt vészes, de azért éreztem, sőt még most is, vagyis már nem konkrétan zsibbad hanem olyan fura, hideg érzésem van.
Anya szerint csak elfeküdtem, de engem eléggé aggaszt mert volt már sokszor hogy elfeküdtem de akkor pár perc múlva megszűnt a zsibbadás most meg nem.
Szerintetek el kellene mennem orvoshoz? Elég parás vagyok meg utánanéztem a googlén hogy mitől lehet és egyből agyvérzést, szívinfarktust, bénulást meg ilyesmit adott ki.
Mozgásszegény életmódot folytattam az elmúlt fél évben, ez befolyásolhatja? Nem cigizek! :)
2013. ápr. 5. 05:47
1/2 anonim válasza:
Ha az megnyugtat, menj orvoshoz, de szerintem nincs nagy jelentősége. Tornáztasd meg a karodat,hogy jobb legyen benne a vérkeringés. Több mint valószínű, hogy ideg nyomódott, attól van /feszülten alszol/ a zsibbadás
2/2 anonim válasza:
Mindig csak az a biztos, amit orvos mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!