Ez normális (vérnyomás, rosszullét)?
Alapból alacsony a vérnyomásom, olyan 100-110 között szokott lenni. Az a problémám, hogy amikor kádba fürdök, és kiszállok, sokszor nagyon rosszul leszek. Ilyenkor muszáj leguggolnom mert valahol a gyomrom fölött középen nagyon rossz érzés, nem tudom mihez hasonlítani, talán olyan mintha görcsölne és néha hányingerem is lesz, meg remeg a kezem, és az ájulás kerülget. És ez csak akkor lesz jobb, ha leguggolok...és azt is észrevettem, hogy ha leguggolok, akkor nagyon lassan és ritkán veszek levegőt, ez legutóbb tűnt fel. Tegnap csak kicsit voltam rosszul, rögtön utána megmértem a vérnyomásom állva, aztán ülve is. Állva: 98/61 és a pulzusom:108!
Ülve: 107/56 pulzus:65.
Ez normális és csak annyi, h a meleg víz után még jobban leesik az amúgy is alacsony vérnyomásom és ezért van ez? Vagy valami bajom van? Másnak is van ilyen? Ha számít, forró vízben szoktam fürdeni, lehet, h ez is rátesz egy lapáttal..
Digitális vérnyomásmérőnk van itthon. Olyan, hogy a bal felkaromra kell feltenni tépőzárral, megnyomni a gombot,és megméri. Mutatja a pulzusszámot is.
Igen, én is szoktam a kádban felülve is rosszul leni...nagyon rossz. De örülök, h nem vagyok egyedül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!