Az EKG minden szívproblémát kimutat?
Nem, valamihez ultrahang kell, valamihez 24 órás EKG, vagy terheléses EKG (szobabiciklizés közben).
Van valami panaszod hozzá? Ha akut infarktust, vagy súlyos szívritmuszavart mutat, akkor nem engednek haza - de erre nagyon kicsi az esély, szerintem, mert akkor nem előjegyzéssel mennél EKG-ra, ha erre gyanú lett volna.
Kérdezz nyugodtan, bennfentes vagyok. :-)
Utolsó: most nagyon megijedtem, és mik ezek a problémák?
Olyan panaszaim vannak, hogy gyengeség reggel, volt egy kis hányingerem is, de azt úgy érzem, hogy a gyomorsavtól,olyan mintha szédülnék, nem merek sehová sem elindulni, félek, hogy elájulok, néha, mintha káprázna is a szemem, meg szívdobogás, meg olyan kedvetlenség, érdektelenség, aztán rám jön a reszketés is, étvágyam nincs, de mikor kicsit jobban érzem magam, főleg este késő akkor érzem, hogy lenne, de akkor már nem eszem, ja és néha, mintha zsibbadást is éreznék, hol itt, hol ott. Ja és most a menzesz első napja van, lehet ettől is, de még nem volt ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!