1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy pont fordítva van.Amikor fázol azért kell pisilned,mert a hideg miatt összehúzódnak,görcsölnek az izmaid,ergo a húgyhólyagod is összehúzódik.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez így logikusan hangzik, de én arra gondolok, amikor mondjuk sokáig vagy kint a hidegben és már eleve fázol, aztán ahogy egyre jobban kell pisilned egyre jobban fázol is.
2013. márc. 28. 18:18
3/4 A kérdező kommentje:
Kiegészíteném, hogy egy (akár fűtött lakásban is), ha nagyon kell pisilni, akkor a hűvös érzés is lőjön.
Miért?
2017. júl. 28. 20:45
4/4 A kérdező kommentje:
Nálam konkrétan mindez jéghideg lábfejjel is párosul. Majd jöhet a két zokni meg a pulcsi, de a lábfázást csak a csupasz lábak takaró alatt egymáshoz való dörzsölése melegíti fel egy kicsit és ilyenkor csökken a vizelési inger is.
Nem tudom, mi történik előbb a lábfázás a vagy a vizelési inger, de ilyenkor akár tíz percenként is tudok vizelni, és elég bő mennyiségben.
Az időtartama lehet egy nap, de akár több is, aztán ahogy jött úgy el is ment egy időre.
2017. júl. 28. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!