Az jó ha sokat iszom, és sokat járok pisilni?
Figyelt kérdés
Nem az lenne az egészségesebb, ha nem pisilnék annyit?
19L
2012. jún. 2. 15:11
1/8 anonim válasza:
Attól függ mit iszol, ha vizet attól nem lesz bajod.
Érdemes megmérned a vércukrod biztos ami biztos.
2/8 anonim válasza:
nem. a vesét is tisztítod ezzel. nemhiába kell sokat innia a veseköveseknek.
3/8 anonim válasza:
Ha valami egyszer bemegy, akkor annak ki is kell jönnie. Akkor kéne csak aggódnod, hogy ha sokat innál és nem pisilnél. Akkor szerinted hová tűnne amit megittál? Így legalább tudod, hogy hol van. Ott ahol lennie kell. Én is sokat iszom és sokat pisilek. Teljesen rendben van. Méregteleníted a szervezeted.
4/8 anonim válasza:
Attól függ mit takar a "sokat iszom"? 2-3 liter közötti az ajánlott napi folyadékbevitel, addig teljesen rendben is van ha minden kijön ami bemegy. Viszont ha állandóan szomjas vagy, és ennél is többet iszol az cukorbetgségre is utalhat, akkor nézes vérképet.
5/8 A kérdező kommentje:
Kb 2 litert értek sok alatt. Általában unalmamban iszok amúgy, nem azért mert szomjas vagyok. :D
2012. jún. 2. 17:25
6/8 anonim válasza:
2 litert kell meginni egy nap. az nem sok, hanem jó.
7/8 anonim válasza:
Ha 2-3 liternél is többet iszol, akkor érdemes lenne egy vér és vizeletvizsgálatot csinálni.
8/8 anonim válasza:
Előző vagyok. Most láttam, hogy írtad, hogy 2 litert iszol. Na ez még pont jó. Ennek ki is kell jönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!