Ha esik az eső, miért leszek álmos?
Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 15:13
1/7 anonim válasza:
Mert front van. én is álmos vagyok, szívesen aludnék, ha tudnék. felettem üvöltetik a zenét, de mindjárt felmegyek és szétcsapok köztük.
2/7 anonim válasza:
vagy lehet hogy csak azért, mert ilyenkosr sötét van és olyan szomoru az idő..
3/7 A kérdező kommentje:
bocsi, de nem kaptam választ a kérdésemre, ha azt mondod, h "mert front van". akkor azt is kérdezhetem, h "Ha front van, miért leszek álmos?" Szóval az alapvető okra vagyok kíváncsi.
2009. szept. 17. 15:39
4/7 anonim válasza:
A borongós idő, front tompítja az érzékeket. És nagyon sok ember álmos lesz ilyenkor, mert ez alapvetően bágyaszt, az idegrendszerünkkel van összefüggésben.
5/7 A kérdező kommentje:
Jó, de milyen összefüggésben van az idegrendszerrel? Miért bágyaszt? Miért álmosít? Én is észrevettem a tüneteket, de a kérdés még mindig, h miért?
2009. szept. 17. 16:51
6/7 anonim válasza:
Szerintem, mert esős időben leesik a légnyomás. És (jó esetben) a szervezeted vérnyomása egyensúlyt tart a külső vérnyomással, azaz a te vérnyomásod is leesik, és így kicsit kevesebb vért kap az agyad és emiatt vagy fáradt. (Jut eszembe, valamelyik filmben úgy álmosították el az embereket a repülőn, hogy lejjebb tekerték a légnyomást :) )
7/7 anonim válasza:
*egyensúlyt tart a külső LÉGnyomással (bocsi, elgépeltem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!