Milyen hatásos vény nélkül kapható nyugtatók vannak?
Egy olyan problémám lenne, hogy körülbelül 1 hete nem bírok buszra szállni, mert pánikolok és rosszul leszek...
Ezzel az a baj, hogy elég messze tanulok a lakhelyemtől és 5 órát kell buszoznom. Eddig nem jelentett nagyobb problémát, most viszont segítséget szeretnék kérni, hogy milyen típusú recept nélkül kapható nyugtatót vásároljak!? Vettem Sedatif pc-t, de (ahogy ezt a papírján is feltüntetik) a hatóanyagai arra ösztönöznek, hogy a szervezetem magát gyógyítsa stb stb... és attól csak rosszabbul vagyok... Olyasmi gyógyszert keresek, ami azonnal hat, vagy legalábbis addig, amíg tart a buszozás.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Hát reklámozzák a Valeriana relaxot, elvileg egy bizonyos idő után hatásos. Én nem szedtem.
Nekem is hasonló problémáim vannak, dokihoz mentem vele, frontint írt fel, ami segített.
Az a baj, hogy érdemlegesen semmilyen gyógyszer sem gyógyhatású készítmény nem fogja elmulasztani a pánikodat..
Ami segíthet ha szakemberhez fordulsz és kideríti, kiderítitek, miből ered ez a pánik!A háziorvos adhat beutalót pszichológushoz, amiért nem kell hihetetlen árakat kifizetni, mert fedezi a tb..
Köszönöm a válaszokat! (:
Csak nem tudom akkor így hogy menjek haza jövő héten :/
Nem egyszerű rávenni magam.
Az a baj, hogy egyedül utazom haza, senki nincs aki erre fele jönne :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!