Hogy vettétek észre, h pajzsmirigyetek nem jól működik?
Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 14:48
1/3 anonim válasza:
Általános vérvételen magas volt a TSH-m.
2/3 anonim válasza:
Eléggé rosszul voltam már előtte egy fél évvel.Nem tudtam mi bajom,csak azt, hogy valami nem stimmel,nem vagyok jól.Depresszióra voltam hajlamos,nagyon fáradékony voltam,aluszékony,rosszkedvű,egyszerűen semmi energiám nem volt...stb.Híztam is, nem tudtam fogyni.
Aztán tök véletlen derült ki ez, egy általános vérvételem.
3/3 anonim válasza:
Nekem egy éve van pajzsmirigy túlműködésem. Úgy vettem észre, hogy Tv nézés közben hevesebben elkezdett verni a szívem, szédültem, remegett a kezem stb. Aztán ez egyre jobban kijött rajtam, nagyon fáradékony lettem. Aztán egyszer annyira rám tört a rosszullét hogy bevittek ügyeletre. Akkor mentem el házi orvoshoz és teljes vérképet néztek amiből kiderült. Azóta nyaki ultrahangon az is kiderült hogy van egy cystám. De a rosszulléteim már kezdenek elmúlni. Ha kamasz korban kezdődik el van esély hogy elnövi az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!