Pánikbetegséget hogy lehet kezelni?
Először is menj el a dokitokhoz, aki el fog irányítani egy megfelelő szakorvoshoz. Az hogy izzadsz, az nem pánikbetegség.
Egyébként kérdésedre válaszolva a pánikbetegséget gyógyszerekkel kezelik, ill. teszik tünetmentessé, mert a gyógyuláshoz elöbb magadban kell helyretenni a dolgokat és ehhez tud segítséget adni egy pszihiáter.
kétszer voltam pszichológusnál, az egyik szabályosan elmebetegnek tartott a másik depressziósnak tartott és azt mondta hatalmas szeretethiányom van
azóta nem mentem egyikhez sem, nincs pénzem...
sportolj! furcsán hangozhat, de tuti módszer, a barátomnak a mindennapi rohamot levitte havi egy gyenge rohamra
próbáld ki!
jobbulást
Azt azért nem hiszem, hogy az orvos közölte veled, hogy elmebeteg vagy. Főleg, hogy nem is vagy az. Hány éves vagy?
első
19 éves vagyok, akkor 18 voltam...
hát abból, hogy be akart fektetni az elmebetegek osztályára, valahogy erre következtettem...
rendszeresen sportolok, de ott is rendkívül zavar a túlzott izzadásom:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!