Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Pánikbetegséget hogy lehet...

Pánikbetegséget hogy lehet kezelni?

Figyelt kérdés
Nagyon kényelmetlenül érzem magam, folyamatosan izzadok, hatalmas izzadtságfoltjaim szoktak lenni ezért vagy ujjatlan pólót hordok, vagy pulcsit ami eltakarja(annyira erős hogy van amikor a pulcsin is átüt). Namost nyáron jó az ujj nélküli de ha kicsit hidegebb van akkor már nem én nekem a pulcsiban melegem van még pl a mostani reggeleken is. Meg tudnék őrülni! Az orbáncfű tea sem vált be! Kétségbe vagyok esve, nem tudok egy normális ruhát felvenni:((( Kérlek, segítsetek! Mit tehetnék?
2009. szept. 16. 14:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy izzadsz, nem pánikbetegség. Próbálkozzál patikai izzadáscsökkentő szerekkel, bőrgyógyásszal, háziorvossal.
2009. szept. 16. 14:43
 2/8 A kérdező kommentje:
elhiheted, nagyon sok mindennel próbálkoztam... semmi nem használ
2009. szept. 16. 14:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Először is menj el a dokitokhoz, aki el fog irányítani egy megfelelő szakorvoshoz. Az hogy izzadsz, az nem pánikbetegség.

Egyébként kérdésedre válaszolva a pánikbetegséget gyógyszerekkel kezelik, ill. teszik tünetmentessé, mert a gyógyuláshoz elöbb magadban kell helyretenni a dolgokat és ehhez tud segítséget adni egy pszihiáter.

2009. szept. 16. 14:46
 4/8 A kérdező kommentje:

kétszer voltam pszichológusnál, az egyik szabályosan elmebetegnek tartott a másik depressziósnak tartott és azt mondta hatalmas szeretethiányom van

azóta nem mentem egyikhez sem, nincs pénzem...

2009. szept. 16. 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor rossz orvosoknál voltál. Menj másikhoz. Ha a háziorvos küld el szakorvoshoz beutalóval, azért nem kell fizetni. Egyébként depire is szoktak adni kedélyjavítót.
2009. szept. 16. 15:09
 6/8 anonim ***** válasza:

sportolj! furcsán hangozhat, de tuti módszer, a barátomnak a mindennapi rohamot levitte havi egy gyenge rohamra

próbáld ki!

jobbulást

2009. szept. 16. 17:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Azt azért nem hiszem, hogy az orvos közölte veled, hogy elmebeteg vagy. Főleg, hogy nem is vagy az. Hány éves vagy?

első

2009. szept. 16. 18:15
 8/8 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok, akkor 18 voltam...

hát abból, hogy be akart fektetni az elmebetegek osztályára, valahogy erre következtettem...

rendszeresen sportolok, de ott is rendkívül zavar a túlzott izzadásom:(((

2009. szept. 16. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!