Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek annak érdekében,...

Molnár Rozália kérdése:

Mit tegyek annak érdekében, hogy a körmeim megerősödjenek?

Figyelt kérdés

Sajnos a körmöm olyan vékony mint a papír. Bármihez érek rögtön letörik, kitörik vagy beszakad. Ezért teljesen le kell vágni őket.

Sajna az is előfordul, hogy lemezekre töredezik szét. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy megerősödjön ?

2013. márc. 18. 08:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Vegyél a herbáriában mákolalajat és fogyaszd folyamatosan. Naponta mindössze két mokkáskanállal. Nekem olyanok lettek a körmeim, mint az acél. A mákolajjal megerősíted az egész csontrendszeredet, amivel megelőzöd a csontritkulást is. Két dcl. ára: 1.445.-Ft. Ez kb. két hónapra elegendő. A többi, ajánlott bóvlit meg ne vedd, mert tízezreket dobsz ki teljesen feleslegesen. 10 dkg. mákban 968 mg. kalcium van. Ennyi egyetlen élelmiszerben sincs! [link]
2013. márc. 18. 08:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Előszőr is menj el a háziorvoshoz és vizsgáltasd ki magad, mert pajzsmirigy megbetegedés, vagy vitaminhiány (A, Kalcium, Vas) is lehet az oka, mellette táplálkozz egészségesen, változatosan, egyél sok gyümölcsöt és zöldséget. Használj gumikesztyűt mosogatáshoz, és ha vegyszerekkel dolgozol.
2013. márc. 18. 09:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A labor leteim tökéletesek, a körmeim mégis olyanok voltak, mint a papír. A mákolajtól erősödtek acéllá.
2013. márc. 18. 20:27
 4/8 gabriell88 ***** válasza:

Elsőnek, de nála a lemezenkénti törés, már lehet tünet is!

Egy körmös

2013. márc. 18. 23:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Kedves M.R! Próbáld csak ki a mákolajat. Jó szívvel ajánlottam. Ha néhány hetet kihagyok, a körmeimen már észrevehető. Nemrég kaptam két implantált fogat. Az orvos megdícsérte a csontszerkezetemet. Nem véletlenül.
2013. márc. 19. 16:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Sokan esküsznek a kovaföldre. Én nem ismerem, de egy próbát megér.
2013. márc. 24. 14:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Fél liter 1.900.-ft-ért nagyon olcsó! Ez hónapokig elég. Én néhány napja vettem a Herbáriában egy 2 deciliterest 1.535.-Ft-ért. Legközelebb én is a patikában veszek, mert ezek szerint ott a legolcsóbb. Biztos, hogy mákolajat mutattak? Annyira eltér az ár, hogy nagyon meglep. Fél évig biztos elég lenne a 1/2 liter. Tedd a hűtőbe, nehogy megavasodjon! Napi 2x1 mokkáskanálnál többet ne fogyassz, mert a túlzott kalcium fogyasztás sem egészséges.
2013. márc. 26. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Mennyi??? Az meg rémisztően sok. Akkor irány a Herbária, Gyógynövénybolt!
2013. márc. 27. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!