Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tanácsra van szükségem. Ti...

Tanácsra van szükségem. Ti mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

mit tennétek a helyemben? az a helyes út, amit tervezek?

szóval 17 éves lány vagyok, a legnagyobb bajom h zárkózott vagyok, gy nincs sok barátom. önbizalmam sincsen...

rövidre fogva utálom a mostani osztályom. klikkesednek, buták, beszolnak stb. nem ide tartozom ugy érzem. át szeretnék menni másik suliba, de félévkor 2 tantárgyból buktam. nem vagyok buta, jó tanuló lehetnék de egyszerűen semmi célom. + előkészítős voltam, így most 11.ben a 10.es anyagot vesszük csak, ezért így nem vennének át jobb suliba. esetleg nem tudtok valami egyedi jo iskolat mo-n? akar magansuli, vagy akarmi ahol foglalkoznak a diákkal stb.

a másik h volt egy barátnőm, de csúnyán ellenemfordult, ráadásul osztákytársam, és nézhetem őt egész nap ahogy engem beszél ki és rám mosolyog. undorító.... a másik amit tudni kell rólam h imádok táncolni, és egy csoportba járok azzal a csajjal is, de amióta kiismertem nem nagyon járok mert nem bírom elviselni! bár miatta nem kéne feladni tudom.

nagyon depis lettem, nagyon egyedul vagyok.

azota hiztam 8 kilot is, a baratomat kidobtam es ongyilkos is akartam mar lenni. ezt be is vallottam anyanak, 2 napig akart segiteni, majd mintha azota mi sem tortent volna...

nem tudom hogy torjek ki, en jobb eletet akarok mint az atlag embereknek van!

masik, sot! ami a legjobban zavar az az hogy szerelmes vagyok egyik oszt.tarsamba, es egy h....e pics... a baratnoje. 2 eve egyutt vannak es sztem semmi eselyem igy. pedig ha nincs ott a csaj nagyon jol elvagyunk, es ugy erzem magam h azok eletem legboldogabb percei. tavaly kavartam vele, azota semmi.... es ez felemeszt!

de nem birom elkezdeni, nagyon lesullyedtem....

mit tegyek?

2013. márc. 7. 21:25
 1/4 anonim válasza:

Én ugyanebben a helyzetben voltam, mint te. Engem is gyötört a depresszió :( Neked leginkább az önbizalmadat kellene növelni. Ezt lehet úgy,hogy szépen kisminkeled magad, igényes ruhákba jársz, vagy versenyeken indulsz, és helyezéseket érsz el.Mondogasd magadnak,hogy szép vagy :) A jó kisugárzás nagyon fontos! És te sem vagy zárkózott, csak ki kell nyílnod! Képzeld, van hogy suliban egész nap egy szót sem szólok,viszont amikor a barátaimmal vagyok akkor teljesen elengedem magam! Pedig én is elég zárkozott ember vagyok ám :) Minden tini életében vannak hullámvölgyek, de aki nem tapasztalja meg a rosszat az nem is tudja igazán értékelni a jót :) Egyébként ha jó jegyeket szerzel az is egy siker élmény, és nagyon fontos a tanulás, mert utána mehetsz pl. fősulira, ahol az emberek már nem annyira felszínesek. Vagy találj valami hobbit! Én imádok festeni, rajzolni, alkotni...és mikor ezeket a dolgokat csinálom akkor elterelődik a figyelmem a problémákról. Egyébként az is jó, ha van egy ember akivel megbeszélheted a problémáidat.Nem jó ha valaki magában tartja :) Na meg a filmek... nekem a mániáim a régi filmek :) És gondolj arra is, hogy minden osztályban vannak k-rvák meg páwák... :) Őket nem lehet megváltoztatni, inkább hozzájuk kell idomulni. Nem arra gondolok,hogy közéjük kéne tartoznod, csak valahogy ne érdekeljen mit csinálnak. A piszkálódással meg ne foglalkozz, 20 év múlva jó esetben már a nevüket sem fogod tudni.

Én is gondolkodtam már öngyilkosságon, de én még szeretnék jókat enni és koncertekre járni, meg világot látni, és ha az ember meghal,akkor erre nincs sok esélye...:P Ha akarsz még beszélgetni,akkor irj privát üzenetet! :)

"Fel a fejjel,kölyök!"

17/L

2013. márc. 8. 11:27
 2/4 anonim válasza:

Menj át esti gimibe, 2 nap kell járni és nem csak a korosztályod van. Mellette tudsz dolgozni, így amikor végzel, elég pénzed lesz és a munka elég jól kihozza a céljaidat. Érettségi után tudni fogod mi szeretnél lenni vagy mi nem, így könnyebb tovább tanulni.

Ajánlom a Budakalász gimnáziumot, sok tagintézménye van az ország területén. Budapesten a ferencvárosi tagintézmény nagyon jó.

2013. márc. 19. 19:05
 3/4 anonim válasza:

Az első válaszadó vagyok!

Kedves utolsó!

18 év alatt is el lehet menni esti suliba? Vagy esti érettségire?

2013. márc. 21. 13:31
 4/4 anonim válasza:
Igen el lehet(et) menni 18 év alatt is. Volt olyan osztálytársam aki 16-17 éves volt.
2013. márc. 27. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!