Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » SOS! Ti mit szoktatok tenni,...

SOS! Ti mit szoktatok tenni, ha szétrobban a fejetek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 20:20
1 2
 11/15 tatabike ***** válasza:
Én olyankor gondolom meghalok. Majd szólok valakinek, hogy írja ide, mit csináltam a fejem szétrobbanása után...
2013. márc. 11. 21:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Pihenés, alvás, vizes rongy, csend, sötét és Cataflam! :-)
2013. márc. 14. 08:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem ha migrénem van, rázom a fejem (jobbra-balra-jobbra balra), így próbálom magam álomba rázni, mivel ettől elfárad a fejem és ettől elalszok. Ezután felébredek és megiszok egy pohár kakaót, vagy forrócsokit (bizonyíték, nm ígéret).

Apropó, fejszétrobbanás:

Chuck Norris egyszer épített egy időgépet, mivel meg akarta akadályozni a Kennedy merényletet.

Mikor visszament, és Oswald lőtt, a golyója lepattant Chuck szakálláról. Kennedy feje meg szétrobbant a csodálkozástól!

2013. márc. 14. 11:37
 14/15 zolikeee69 válasza:
igyekszem a legnagyobb teruleten szétszóródni és mindent beborítani az agyammal :)
2013. márc. 16. 11:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Gyakorlatban egy migrénes fejgörcsre azonnal 1 Algopyrin és 2 tb. nos-pa

[link]

31.f. A testérzésünk kifejlesztése.

30.f. További gyógy-praktikák masszással, energiánkkal

29. f. Érezni belső valónkat, lelkünk energiáit.

A másik gyakorlati megoldás ami segít elaludni is a saját tenyérrel való besugárzás és gondolattal való lesimítás.Erre van a blogban tanács.

2013. márc. 23. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!