SOS! Ti mit szoktatok tenni, ha szétrobban a fejetek?
sokat,sokat,sokat aludni!
plusz egy algopyrin.
Ez mindig beválik! :)
Erős fejfájás esetén,beszoktam venni két panadolt,mindent lekapcsolok,sötétben,teljes nyugalomban fekszek le.Valamikor vizes ruhát is teszek a homlokomra.
Mielőbbi javulást kívánok!
Fúrok rá egy lyukat, hogy a bennlévő túlnyomás kiszabaduljon és így elmúlik a fejfájásom. Legalábbis a középkori gyógymód ezt tanácsolja. Még nem próbáltam ki, de valószínűleg hasztalan, mint számomra bármilyen fájdalomcsillapító.
Úgyhogy hagyom, hadd fájjon, esetleg sok vizet iszom, mint előttem említették, tudniillik, hogy másnaposságkor dehidratáció (vízhiány) okozza a fejfájást. Talán nálam máskor is, mert egy picit szokott segíteni. Ha front miatt van, akkor majd elmúlik a fronttal együtt.
Ha a szó szoros értelmében szétrobban, akkor már semmit :) XD
De egyébként sok folyadék és Algopirin.
Mennyi idős vagy kérdező? De először mindenképp többet kell pihenned. aztán attól függ mennyi idős vagy gondolatban kell simítanod mindenedet. Ez a feszültséget lecsökkenteni képes.
aztán igyekezz megoldani a problémáidat, ne halassz semmit másnapra mert összecsapnak a fejed felett a hullámok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!