Hogy birnám keddre elmulasztani, hogy megkapjam az oltást?
Figyelt kérdés
Kedden kapunk 12 éves oltást és most náthás lettem.Hogy tudnám elmulasztani a fejfájást és a náthát?Fentos lenne hogy megkapjam,mert nem akarok majd 1 hét múlva tök egyedül bemenni a városba olásért.Sokkal jobb buli lenne a bnőkkel.Valami házi trükk?Léccike segítsetek gyorsan...Nagyon megköszönném:)2009. szept. 13. 11:44
1/3 anonim válasza:
Ma és holnap maradj ágyban. Citromos mézes hársfatea, vagy csipkebogyótea, egyél minél több gyümölcsöt, főleg citrusféléket. Gyerekeknek való orrcsepp. Ha nem leszel jobban keddre, akkor nem szabad eltitkolni a megfázást, mert ha betegen beoltanak, akkor az hidd el nem lesz jó buli.
2/3 anonim válasza:
Hát szerintem nem tudod megoldani sehogy sem mert ha megvizsgál a doktornő és látja hogy beteg vagy úgysem adja be! De szerintem lehet lesz még olyan aki szintén beteg és nem kell majd egyedül menned!:)
3/3 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy keddig elmúlik, bár mindenképp kúráld magad. Betegen semmiképp nem szabad oltást kapnod, mert lehet, hogy aktív védőoltás és az még meg is betegíthet!
(eü-s)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!