Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől van ilyen érzésem?...

Mitől van ilyen érzésem? Lejjebb infók.

Figyelt kérdés
Mostanában néha rámjön egy olyan 10-15percre általában , nem is tudom elmagyarázni milyen érzés, mintha más irányítaná a gondolkodásodat...Nincs ugy baj a gondolkodásommal magában, hanem mintha más irányítana és ilyen furcsa érzés az egész. Pl: most is előjött és ezért irom meg. Ilyen nagy semmiről gondolkodok kb. szétnézek mintha valaki lenne itt de mégsem nem tudom egyszerűen jobban elmagyarázni. Gondolkoztam rajta hogy köze lehet hozzá hogy decemberben lesz két éve hogy elhunyt a nagyapám de nem hiszem. Ilyenkor ő jut eszembe. Utána eltelik ez az időszak amit érzek és nincs semmi most sincs csak érzem és mintha más írányítaná a gondolataimat. És ne offoljatok semmivel, mert tényleg komoly dolog. Nem tudom mire vélni. Am 18/F vagyok.
2009. szept. 12. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
hát ha ez tényleg komoly akkor valószínű h nagypapád miatt van ez. lehet h nem tudtad még "elengedni"?
2009. szept. 12. 19:44
 2/6 anonim ***** válasza:
ja és skizofrénia?
2009. szept. 12. 19:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Ilyet én is éreztem, régebben olyan mintha saját magadat kívülről hallanád nem? Én akkor hallottam amikor az egyik rokonom meghalt. Én régen nem hallottam ezeket a furcsa dolgokat. 27/L
2009. szept. 12. 20:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy miatta van. Elég kellemetlen a dolog nem lehet vele mit kezdeni nincs baj ugy gondolkodással semmi közbe tudok én magamról cask mégis furcsa érzés mitnha v.ki belülről motoszkálna benned és irányítana. De ez két hetente egyszer jön elő körülbelül pár percre.
2009. szept. 12. 21:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez most is előjött, és nagyapám jut rögtön eszembe. Fejem is kicsit tompa azaz fáj kicsit, rá gondolok de ugy semmi más nincs csak furcsa érzés. Aztán elmúlik . Akinek van még ötlete legyen szíves írjon. Köszönöm. Lehet léteznek "szellemek" akik ilyenkor meglátogatnak? Csak mert mikor meghalt nagymamám bennt volt fürdőben( otthon náluk) és valaki hármat kopogott de nem volt otthon senki! Nálunk nincs ilyen , de nekem megvan az a néha előjövő érzés és gondolom vele fűzhető össze( mármint a nagyapámmal) mivel ilyenkor rögtön ő jut eszembe.
2009. okt. 9. 16:09
 6/6 anonim válasza:
Szerintem a nagyapád elvesztésén nem tudod túl tenni magad...persze nehéz is lehet...Jót tenne,ha ki tudnád beszélni magadból valakinek,akiben megbízol és kellő komolysággal fogadja...és ha az sem segít,nem szégyen szakemberhez fordulni!
2009. okt. 10. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!