Mit csináljak? Ha elmegyek ma az ügyeletre akkor írnak fel nekem ott vmi nyugtatót? Ha elmondom, hogy tegnap történt velem vmi és már kihat az egészségemre is?
Háziorovosod felirhat pl egy xanaxot, de támogatás nélkülit, amúgy pedig nyugtatót csak szakorvos irhat fel
Ügyelet semmiképp.
Ha tartósan fennál a problémád ami kihat az életedre, keress fel egy neurológust, aki szükség esetén továbbküld pszichiáterhez.
Szia!
Menj be nyugodtan az ügyeletre, biztos fognak valamit adni, ha elmondod mi a bajod.
Hát menj le az ügyeletre és mondd el hogy fáj a gyomrod.
Akkor valamit a gyomrodra fogsz kapni.
Vagy próbáld meg magad valamelyest lenyugtatni.
Mindeki kerül nagyon nagy fos hullámvölgyekbe, nem kell mindjárt nyugtatóhoz nyugtatóhoz nyulni.
Nincs egy barátnőd akivel kibeszélhetnéd magadból a feszültséget?
Lehet kapni vény nélkül is nyugtatókat vagy gyenge altatót...
(Nagy bevásárlóközpontokban vannak hétvégén is nyitva tartó gyógyszertárak.)
Érdekelne hogy pontos mi történt veled....
Voltam hasonló helyzetben, mondjuk nekem nem adtak olyan erős nyugtatókat, mert nagyon fiatal voltam.
14évesen volt egy autóbalesetünk, elvesztettem a bátyámat... vannak napok amikor még mindig szükségét érzem a nyugtatónak...
Ha elmész dokihoz biztos adni fog valamit.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!