Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Magnézium, Kálcium hiány...

Magnézium, Kálcium hiány kezelése?

Figyelt kérdés

Volt már valakinek kálcium vagy magnézium hiánya? Mennyi idő alatt lehet elmulasztani a tüneteket?

Vérvételen nem voltam (gondolom ott lehetne megbizonyosodni róla 100%-ban hogy ez van nekem), de szerintem én is ebbe az állapotba kerültem...

rossza a közérzetem is, feszült vagyok, valamikor szorongok, hamar elfáradok, ma pl. zsibbadt a karom meg az arcom és 0 energiám volt, le kellett feküdnöm 1 órára :S

Abból gondolom, hogy magnézium hiányom lehet hogy jó ideje nem ettem magnéziumban gazdag ételeket (olajos magvakat nem szeretem, csokit nem eszek, paradicsomot is régen ettem) kálciummal ugyan ez a helyzet (joghurtot nem eszek, tejet nem iszok csak néha, sajtot is nagy ritkán eszek)

tablettákat meg sosem kezdtem, ma kezdtem el szedni mind kettőt!

Aki járt már hasonló cípőben az írna nekem egy-két dolgot magáról? :)

2013. márc. 1. 16:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Tabletta formájában tudod pótolni a hiányzó vitaminokat. Ha ennyire kerülöd a magnéziumban és kalciumban gazdag ételeket, akkor minden nap szedd, mert ha abbahagyod, akkor hamar kiürül a szervezetből és újra előjönnek a problémák.
2013. márc. 1. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!