Van ebből kiút? 17/l
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az elmúlt egy héten nagyon sok minden összejött az egészségem terén. Influenza, hasmenés, és a napokban tapasztaltam folyást és viszketést ott lent. Mondjátok csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy ezek a betegségek összefüggnek? A viszketést hogyan kezeljem? Nagyon elkeserítő :s 17/l2013. febr. 28. 22:11
1/8 anonim válasza:
Nálunk az egész család beteg.
3 hete köhögök, valószínűleg torokgyulladás, 1 hétig náthás is voltam, most herpeszem is van...
Nyugi. Idő kérdése és rendbe jössz.
Jobbulást!
22f
2/8 anonim válasza:
Le kezelem neked a viszketést én magam :D
3/8 anonim válasza:
menj el orvoshoz :)
de úgy képzeld el nekem volt olyan most nyáron hogy letört a fogamból egy darab hátsó fog kihúzása utána , másfél hétig mandulagyulladás úgy hogy nyelni nem bírtam a saját nyálam
utána rá 3 napra ahogy elmúlt olyan fülgyulladás hogy nem hallatom szinte semmit 1 hétig kb ebből állt a nyaram szóval nem csak te vagy ilyen peches :D
4/8 anonim válasza:
Mindenből van kiút jányom, csak lásd meg a fényt! Istenek segítsenek utadon! Ámen!! :)
5/8 anonim válasza:
szedtél antibiotikumot? Csak mert attól sokaknak kijön a hüvely gomba. Erre a fajta gombára általában kó a canesten combi. Ha nme mulik tőle vagy ujra kijön menj orvoshoz mert akkor komolyabb kezelés kell.
6/8 anonim válasza:
orvos és elmúlik^^
nekem hasonló volt kötöhartya gyulladas, homlokureggyulladas, tudogyulladas, es influenza...xd
de végül meggyogyultam:D
csak kitartas es sok pihenes
7/8 A kérdező kommentje:
Nem kellett antibiotikum, szerencsére :) köszi mindenkinek! Hát már nem sok időm van pihenni, hétfőn suli :/ remélem addigra rendbejövök :)
2013. febr. 28. 22:33
8/8 anonim válasza:
Az influenzának és a hasmenésnek, nincs köze a punci viszketéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!