Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Sosem alszom ki magam, mert...

Sosem alszom ki magam, mert éjszakánként fejfájás kínoz és csak forgolódok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Rengeteget fáj a fejem, okát eddig nem találták, aztán rásütötték, hogy pszichés eredetű, járok is dilidokihoz, de folyton fáradt vagyok, mivel nem tudom soha kialudni magam. Éjszakánként csak forgolódok, nem tudom hova tenni magam, annyira fáj a fejem. Hiába megyek el úszni/sétálni, mozgás gyanánt, hátha "lefáradok" és jobban tudok aludni, nem jön be. Szerintem ettől is vagyok ki annyira pszichésen is, már mindent felnagyítok, meg túlreagálok, mert iszonyú fáradt vagyok.. : (

Valakinek valami ötlet?

2013. febr. 27. 09:41
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és 20 éves lány vagyok, körülbelül 8 éve vagyok "fejfájós"
2013. febr. 27. 09:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem kizárt, hogy pszichés.

Egy MR vizsgálatot kell kikönyörögni valamelyik magándokinál.

2013. febr. 27. 09:51
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Voltam többször neurológián, csináltak többször vérképet, végül CT-t is sikerült kikunyerálnom magamnak, az is negatív lett.

Pszichés gondjaim tényleg vannak (depresszió, elég erős szorongás, szociális fóbia), de azt nem tudom, nem hiszem, hogy ennyire durván fájhatna tőle a fejem

2013. febr. 27. 09:57
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

ezek a tünetek nem jellemzőek rád?

2013. febr. 27. 09:59
 5/9 A kérdező kommentje:
De, a nagy része jellemző rám... oO
2013. febr. 27. 11:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy ezt EGY helyen úgysem vizsgálják, hanem szétszednek, ide küldenek, oda küldenek, pedig lehet, hogy minden bajomnak egy oka van (nem mondom hogy pont ez, amit te küldtél, de valami biztos)
2013. febr. 27. 11:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem, amit küldtem arra is érdemes egy vizsgálatot kérni, nem tudhatod. Viszont ez endokrinológiai irány, neurológus nem tud segíteni.
2013. febr. 27. 12:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy helyen semmit sem vzsgálnak, ilyen az orvostudomány.
2013. febr. 27. 12:31
 9/9 A kérdező kommentje:
endokrinológushoz más miatt küldtek, akkor ott említsem meg a fejfájást is? (hasfájás meg hányinger miatt küldtek oda)
2013. febr. 27. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!