Sosem alszom ki magam, mert éjszakánként fejfájás kínoz és csak forgolódok, mit tegyek?
Rengeteget fáj a fejem, okát eddig nem találták, aztán rásütötték, hogy pszichés eredetű, járok is dilidokihoz, de folyton fáradt vagyok, mivel nem tudom soha kialudni magam. Éjszakánként csak forgolódok, nem tudom hova tenni magam, annyira fáj a fejem. Hiába megyek el úszni/sétálni, mozgás gyanánt, hátha "lefáradok" és jobban tudok aludni, nem jön be. Szerintem ettől is vagyok ki annyira pszichésen is, már mindent felnagyítok, meg túlreagálok, mert iszonyú fáradt vagyok.. : (
Valakinek valami ötlet?
Szerintem kizárt, hogy pszichés.
Egy MR vizsgálatot kell kikönyörögni valamelyik magándokinál.
Köszönöm a válaszod!
Voltam többször neurológián, csináltak többször vérképet, végül CT-t is sikerült kikunyerálnom magamnak, az is negatív lett.
Pszichés gondjaim tényleg vannak (depresszió, elég erős szorongás, szociális fóbia), de azt nem tudom, nem hiszem, hogy ennyire durván fájhatna tőle a fejem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!