Állandó fejfájás, mitől?
Figyelt kérdés
Az elmúlt napokban rettentően fáj a fejem. Gyógyszerrel, pihenéssel és egyéb módszerekkel is csak csökkenteni tudom a fájdalmat rövid időre. Véleményem szerint mindennek hátterében a monitorom áll. Pár nappal ezelőtt elromlott, és kénytelen voltam kicserélni egy régi katódsugárcsöves, nem síkképernyős megjelenítő eszközre. A fényerőt és a kontrasztot eleve muszáj voltam csökkenteni, mert nem bírtam elviselni alapjáraton a monitor fényét, így kissé sötét képernyőt bámulom, de ha bármely irányba elnézek, látom, hogy vibrál a kép, ami még idegesítőbb. Ehhez társul a rossz szemem is, és úgy gondolom ezek kombinációjaként alakult ki a fejfájásom is. Mit gondoltok?2013. febr. 13. 17:09
1/2 anonim válasza:
Simán elképzelhető.
Sokszor tarts szünetet és remélhetőleg minél előbb lesz egy jó monitorod!:)
2/2 anonim válasza:
Jól gondolod .A monitor kimeriti a szemed,ennek következménye a fejfájás .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!