Vércukorszint mérőt kell vennem. Olyat szeretnék, aminek nem drága a tesztcsikja, és nem fáj a szurás. Van ilyen?
Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 14:38
1/6 anonim válasza:
Tegnap eppen itt kérdezték, hogy ki venne ilyen készüléket, keresd meg a kérdést.
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Tündér vagy! Már irtam is privit Neki. Köszönöm!!
2013. febr. 26. 15:13
4/6 A kérdező kommentje:
Ja! és értesitelek, ha összejön!
2013. febr. 26. 15:17
5/6 A kérdező kommentje:
Megvettem a készüléket. Vettem bele elemet, csikot, és mégsem működik. Azt irja ki, hogy nem jó a csik. A patikus esküszik, hogy jó csikot adott. Az órát mutatja és minden más müködik, csak nem mér. Az eladó esküszik, hogy jó. Még most elviszem egy általunk ismert patikába.
2013. márc. 1. 10:56
6/6 A kérdező kommentje:
Hát sajnos rossz volt. Elektromos hiba. Budán a szakszerviz ingyen megjavitotta, csak hát az utánajárás....
2013. márc. 1. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!