Normális ez, vagy menjek el emiatt orvoshoz? Nem néz hülyének?
Beszélgettünk, és azt vettem észre, hogy mindenféle külső erőbehatás nélkül, egyszer csak megdagadt az egyik ujjam. Jobban megnézve, egyre kékesebb-zöldesebb lett. Nem biztos, de felmerült bennem, hogy egy ér pattant el. (?) Van ilyen egyáltalán?
Pár nappal utána amikor reggel felébredtem, a mellemen, közvetlenül a mellbimbónál, tehát nem csontos részen, 1.5-2 cm átmérőjű, barnás-lilás folt, mintha beütöttem volna, csak hát ez lehetetlen, itt is érre gondoltam.
Kb 15 éve, amikor éjszaka mellékállást vállaltam, a sok futkosás után szinte mindig voltak lilás foltok a lábfejemen. Normális ez? Nem nevetséges emiatt orovshoz fordulni? Mi lehet az oka?
Persze, menjel el vele a haziorvosodhoz. Majd o megmondja, hogy mi is ez pontosan. Ha nincs gond, megnyugszol, megtudod a pontos nevet ennek a furcsasagnak.
Ha pedig gond van (remeljuk nincs!!!)akkor fontos, hogy minel elobb orvosoljak a gondot.
Nahát!!! Ezt a Rutascorbint jópár éve egy nőgyógyász írta fel, amikor babát akartunk, folsavval kombinálva. (Pedig szó sem volt ott az érfalaimról, vért sem vett sosem tőlem.) Amikor költözés miatt egy másik orvoshoz kezdtem járni, mutattam neki az előző által felírt gyógyszereket, és azt mondta, ezt a Rutascorbint nem érti, nem is nőgyógyászati gyógyszer. Emiatt marad meg a neve bennem...
Általános vérvételen kb egy hónapja voltam, és minden rendben. Kicsit tartok tőle, hogy hülyének nézne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!