Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tejes, cukros kávé után szúró...

Tejes, cukros kávé után szúró érzésem támadt fél órára rá a bal oldalt köldök magasságában. Piszkálja valamelyik szervemet? Epe? Vese?

Figyelt kérdés
Ez kb. fél óráig tartott utána el is múlt.
2013. febr. 18. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy alkalommal? Nem biztos, hogy összefügg. A tej és a cukor is nagyon problémás anyagok, de nem ilyen gondokat okoznak. Hasmenést, puffadást nem tapasztalsz egyáltalán?
2013. febr. 18. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:
ha tejet iszol magában, akkor is van ez?
2013. febr. 19. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Három gond lehet. A tej, a cukor, illetve a kávé. :)

Előző jól mondja, érdemes egyesével nézni őket.

Lehet hogy a tejfehérjét, vagy tejcukrot, vagy a fehérített kristálycukrot nemtudod lebontani rendesen, vagy lehet elvan savasodva a tested és a kávé plusz savasítását már nehezen tűri.

2013. febr. 19. 16:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor hallgassuk meg az elsavasodott test magyarázatát, mert egy pH mérővel felszerelkezve valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy élő ember szövetei az egészségestől eltérő pH értékűek legyenek. Ez egy nagyon szűk tartomány, amit a szervezetünk igen hatékonyan fenntart.
2013. febr. 19. 16:45
 5/6 anonim ***** válasza:

2. vagyok

köldök magasságában, a belek vannak leginkább, amiket leirt az leginkább bélgörcsre utal, amire a felsorolt 3 dolog közül a tej a legalkalmasabb

2013. febr. 19. 18:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha csak tejet iszom, akkor is tapasztaltam már ilyet de most erősebb volt. Köszi az eddigi válaszokat
2013. febr. 19. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!