Az agyrázkódás miatt fájhat a fejem?
Két hete síelés közben elestem ,és kieset a rövidtávú memóriám(szerintem enyhe agyrázkódásom volt) nem emlékeztem ,hogy hogy kerültem oda meg arra a napra.Utána hazamentem ,egy óra múlva már minden beugrott ,de fájt a fejem.Másnap csak egy kis fejfájásom volt,hát gondoltam elmegyek még síelni mert az volt az utolsó nap .Síelés közben ahogy rázott a síléc minél jobban fájt a fejem.Utána abba is hagytam.
Utána napokba feküdtem.Ha mozogtam akkor ,és ráztam a fejem akkor fájt ,de ha feküdtem nem is éreztem.Most két hét után lementem edzésre futni,és a végén elkezdett
'fájni' a fejem.De ez nem olyan fájás ,hogy nagyon fáj hanem csak enyhén.Amúgy még most is fáj ha nagyon rázom vagy sokáig ugrálok.Még pihenem kéne ,ez teljesem természetes ,vagy forduljak orvoshoz (ha igen akkor milyenhez )?
Én még akkor elmentem volna az orvoshoz. Nem tudom, hogy gratuláljak a merészségedhez vagy...
Szerintem ez az egész finoman szólva nem természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!